Sundhed & Vaccination

Ved indrejse til Thailand kræves der ingen vaccinationer ved rejser fra Danmark til Thailand. Men det kan alligevel anbefales at blive vaccineret mod hepatitis A og mod malaria i de områder, hvor dette kan forekomme. forhør dig hos din lokale læge eller hos en læge, som er specialist i rejsemedicin. Gør dette ca 2 måneder før afrejse, så der er god til at få de anbefalede vaccinationer. Der er en lille risiko for at få madforgiftning på hoteller og restauranter. Vi anbefaler almindelige forholdsregler, såsom at undgå mælkeprodukter (mayonnaise, dressing, osv.), der har stået i varmen. Dyrk aldrig ubeskyttet sex i Thailand, hverken med indbyggere eller turister, du møder. Der er stor fare for HIV-smitte hos begge køn.

Bangkok har mange klinikker og hospitaler der dækker alle behov. De større offentlige og private hospitaler er alle udstyret med den nyeste medicinske teknologi og internationalt kvalificerede specialister.

Forsikring

Det gule sygesikringskort er ikke gyldigt i Thailand, derfor bør man tegne en rejseforsikring der dækker ansvar og sygdom hjemmefra.