Om Thailand

Thailand "Smilets Land og Østens Perle" er et af de mest spændende lande i det fjerne Østen. Her mødes Øst og Vest, men den oprindelige kultur og livsform er bevaret, selvom vestlige værdier har vundet indpas.

Thailand har meget at byde turister på udover den Østlige kultur. Der er tropiske palmestrande med alle former for vandsport og afslapning, til nogle af de fineste golfklubber i verden. Man kan ride på elefantryg gennem regnskoven og besøge små uberørte bjerglandsbyer i den nordlige del af landet. Er man mere til del livlige natteliv, gives der også her mange muligheder.

Indkøb er også noget af det, der kan friste, og udbuddet er stort og billigt efter dansk målestok, eksempelvis kan nævnes Thaisilke, ædelstene, bronze og sølvvarer samt tøj m.m. Er man til det kulinariske, findes der et utal af lokale samt internationale restauranter. En rejse til Thailand kan altså være alt, lige fra travle indkøb, natteliv, sightseeing, kultur og sport til den mere afslappende daseferie, valget er Deres.