Vigtig Info

Pas info

Med dansk pas kan man normalt opholde sig i Thailand i 30 dage fra indrejse, men såfremt man rejser ind i Thailand via landegrænsen fra et af Thailands nabolande, vil man efter den ny bekendtgørelse KUN få tildelt 15 dages ophold.

Statsborgere fra neddennævnte lande er optaget på listen over personer, som må opholde sig i Thailand i op til 30 dage uden visum:
Csech Republic, Lichtenstein, Hungary, Poland, Slovenia, Slovak Republic

Turist visum

Da der er konstateret flere tilfælde, hvor ansøgere er rejst ind i Thailand på turist visum og misbrugt dette til at søge arbejde under deres ophold og derefter søgt om nyt turist visum i nabolandene, vil ansøgere om sådant visum fornyelse vil være tilbøjelig for at få afslag på deres ansøgning, da deres formål ikke er turisme, men at fortsætte deres illegale ansættelse, hvilket er ulovligt.

Dette er i henhold til Immigations Lov B.E. 2522, som anfører, at visumansøgere skal angive deres virkelige formål med besøg i Thailand. Hvis det kan konstateres, at ansøgerens virkelige hensigt er skjult, vil ansøgningen om visum blive afslået.

Venligst bemærk, at ansøgeres hensigt med gentagne udrejse og indrejse i Thailand med turist visum udstedt af Kongelige Thailandske Ambassader eller Konsulater i nabolandene efter udløb af visum, vil blive betragtet som forsøg på at skjule det reelle formål med besøg i Thailand. Derfor vil disse visumansøgninger blive afslået.

Evt. forlængelse af visum kan foretages ved henvendelse til Office of Immigration, som også kan være behjælpelig ved andre spørgsmål i Thailand.

Office of Immigration findes i alle større byer med hovedkontor i Bangkok:

Office of Immigration Bureau, Soi Suan Plu, South Sathorn Road, 10120 Bangkok
tlf. 02-287-3101-10